Üniversitemiz Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında eğitime yeni başlayan öğrencilerin üniversite hayatlarına daha kısa sürede alışabilmeleri ve ihtiyaç duydukları bilgilerin en kısa yoldan iletilmesi için “Oryantasyon Programı” düzenlendi. 1 Ekim 2018 Pazartesi günü düzenlenen programa Fakültemizde öğrenime başlayacak olan öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Program Sağlık Kültür ve Spor Dairesi, Öğrenci İşleri Dairesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlıklarının sunumlarının ardından Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ’in konuşmalarıyla devam etti. Profesör Ali GÜNEŞ; “okumayı seven, araştırmacı ruhlu ve özgür düşünceye sahip  bireyler olarak yetişmeniz için Yabancı Diller Fakültesi olarak her türlü gayreti sarf edeceğiz” dedi. Sırasıyla Dekan yardımcıları ve bölüm hocalarımızın kendilerini ve bölümü tanıttığı konuşmalarının ardından öğrencilerimiz ikram eşliğinde bölüm hocalarımızla tanışma imkanı buldu.