Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nden 45 öğrenci ve 6 öğretmen kurmumuzu ziyaret ederek Üniversitemizin imkanları ve eğitim olanaklarıyla ilgili bilgi aldılar. Çoğunluğu dil bölümü öğrencisi olan gruba öncelikle Yabancı Diller Fakültesi adına dekanımız Prof. Dr. İsmail  Çakır ve fakülte bünyesinde faaliyet gösteren bölümlerden birer öğretim görevlisi bilgilendirme yaparak öğrencilerden gelen soruları cevaplamışlardır.

Japonya Tanıtma Vakfı'ndan (Kokusaikõryūkikin) Japonca Mütercim ve Tercümanlık Anabilim Dalı'na Ziyaret

Japonya’nın uluslararası kültürel ilişkilerinden sorumlu enstitüsü Japonya Tanıtma Vakfı temsilcisi Sayın Yasuda Hyuga, Japonya Büyükelçisi danışmanı Sayın Koyano Manami ve Türk Japon Vakfı Japon Dili Uzmanı Sayın Moribayashi Ken, Japonca Mütercim ve Tercümanlık Anabilim Dalı'nı ziyaret etti.