Ana içeriğe atla

Yabancı Diller Fakültesi’nde bir yıldır Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Julie Aydınlı, bu görevi İngiliz Dili ve Edebiyatı'nın yeni göreve başlayan öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Güneş’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca, “Julie hocamıza görevde bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetler ve emekleri için teşekkür ederim” dedi. Julie Aydınlı ile Türkiye'nin ilk ve tek Yabancı Diller Fakültesinin kuruluş döneminin zorlu sürecinde bir seneden fazla birlikte çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Barca, Üniversitemizin gelişmeye en açık fakültelerinden biri olan Yabancı Diller Fakültesinde  Sayın Aydınlı'nın fedakarca çalışmaları ve Üniversitemize katkılarının takdir edildiğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Barca,  görevine yeni başlayan Prof. Dr. Ali Güneş’e de Yabancı Diller Fakültesi Dekanlığı görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Julie Aydınlı, Rektör hocamıza güzel düşünceleri ve takdirlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Aynı çatı altında görev yapmaya devam edeceğini, Prof. Dr. Ali Güneş'e her türlü destek ve yardıma hazır olduğunu belirterek, kendisine dekanlık görevinde başarılar diledi.

Yabancı Diller Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş de Üniversitenin dolayısıyla Yabancı Diller Fakültesinin akademik camiadaki öneminin ve yüklendiği sorumluluğunun farkında olduğunu vurgulayarak, “Prof. Dr. Mehmet Barca başta olmak üzere Prof. Dr. Julie Aydınlı ve ekibinin çabalarıyla yerleşmiş bir fakülte devraldığını, bunda fakültenin son derece nitelikli akademik kadrosunun rolünün büyük olduğunu" söyledi. Prof. Güneş, yakın zamanda başlayacak yeni öğretim yılında fakültemizi tercih edecek başarılı öğrencilerle birlikte yepyeni bir döneme başlamak istiyoruz şeklinde konuştu.
Halef ve selef dekanlar birbirlerine çiçek vererek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.